About me


Vanuit mijn atelier probeer ik mijn - en jouw - wereld een beetje mooier te maken. Ik streef naar pure, tijdloze vormen in subtiele kleuren. Alledaagse functionele objecten, waardoor kleine dingen  - zoals een kop koffie drinken of een gezellig etentje met vrienden - net iets leuker worden. Al schetsend ontstaan de vormen en deze worden verfijnd tijdens het draaien. De natuur, maar even goed architectuur of een mooi beeld in magazine kunnen mij inspireren.
slow design
Keramiek is een erg traag proces: het kneden van de klei, het draaien van de vorm op het wiel, drogen, afdraaien, verder drogen, een eerste bak (biscuitbak) op 950°, schuren, het maken van de glazuren en glazuren van de gebakken stukken en een laatste keer bakken op 1250°. Je kan het niet overhaasten en vraagt veel geduld. Elk item is met de hand gemaakt door mezelf met de grootste zorg, waardoor ook geen twee stuks identiek hetzelfde zijn. 

foto's @ Lieve Nelissen

BLOG
Met mijn blog probeer ik jullie te inspireren met mooie interieurs en design. Het zien van interieurs, mooie materialen en kleuren maakt mij gelukkig en ik kan er echt uren mee bezig zijn. Ook als architect is dit mijn favoriete onderdeel. Ik hou van heldere interieurs met warme, natuurlijke materialen en een subtiel kleurenpallet. Geen overvolle interieurs, maar sobere interieurs met goed gekozen items.