over evi

Hallo. Ik ben Evi. Creatieveling. Mooimaker. Nog niet zo lang geleden architecte en keramiste. In 2022 herontdekte ik mijn liefde voor het tekenen. Ik hou van het gevoel om op papier te werken met potloden en waterverf. Maar ben ook nieuwsgierig naar de digitale wereld. Een beetje onzeker, maar ook enthousiast en benieuwd hoe dit nieuwe avontuur verder zal gaan. 

Samen met mijn partner Jan en onze achtjarige tweeling Axel en Sophia, geniet ik van ons nestje onder de kerktoren in Wilderen. Ik word vrolijk van een goed liedje op de radio of het spinnen van onze kat. Ik ben een eeuwige twijfelaar en piekeraar. Al lukt het langzaamaan beter om de controle los te laten. Ik heb een zwak voor mooie interieurs en zachte knits. En thee.

Ik hou van een zongekuste huid en verlaten stranden met diepblauwe wateren. Het tikken van de regen op het raam. Onweer zolang het niet té dichtbij komt. Het gekraak van verse sneeuw. Van wandelen op mooie plekken in de natuur. Verzot op olijven en feta, happekes en chocolade. Ik tracht bewuster en trager te leven. Te genieten van de kleine dingen. Stiekem hoop ik dat ooit te kunnen doen op een plekje onder de zon aan die azuurblauwe zee.

@TasjaVanRymenant