Onthaasten met Slow cabins


Een 'hutje' in een uitgestrekt landschap, zelfvoorzienend, met modern comfort en een zalig interieur. Om een weekendje te detoxen met z'n twee, even te onthaasten met je gezin of ja zelfs om ongestoord te werken. Klinkt heerlijk niet? Slow cabins wil jou even laten ontsnappen aan de dagelijkse rush op een verborgen plekje midden in de natuur. Een beetje back to basics, maar dan wel in een mooi uitgerust ecohuisje. Enkele dagen leven, wonen, genieten,... op een rustiger ritme zonder afleiding van de digitale wereld.

Deze ecohuisjes - max 40m2 - zijn uitgerust met keuken, badkamer en slaapkamer en bieden zo alle comfort. Het strakke warme interieur maakt het zelfs op een mindere dag aangenaam vertoeven binnen. Slow Cabins gelooft er bovendien in dat ze jou meer rust en geluk kunnen geven door jou enkel het hoogst noodzakelijke in de cabin aan te bieden. Veel hoef je dus niet mee te nemen want er is slechts beperkte opbergruimte. Om te koken, wassen en douchen kan je gebruik maken van gefilterd regenwater. Elektriciteit wordt voorzien door zonnepanelen en een hoog efficiënte houtkachel voorziet het huisje van warmte en gezelligheid. En dit alles terwijl je heerlijk kan genieten van de omringende natuur. 

Momenteel zijn er nog maar een aantal huisjes, verspreid over België, maar het Antwerpse bedrijf wil graag nog uitbreiden, zelfs buiten België. Het leuke is bovendien dat de huisjes - gezien ze mobiel zijn - regelmatig op een andere locatie worden gezet waardoor de locatie - die je twee weken voor de reservatie krijgt - altijd een verrassing is.

Shared with kind permission
Bron: slow cabins
Fotograaf: Jonas Verhulst


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published